Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.58
4 stars: Foarte bun
31 pareri
Produse (591)

Cabina pentru fumatori Horeca Line

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
HORECA LINE
Out Of stock
Descriere
Cabina pentru fumat Horeca Line

Ofera serviciul special pentru invitatii dumneavoastra!
Cabinele pentru fumat din gama Horeca Line sunt distinse de o gama larga de culori si echipamente care au fost in special adaptate cerintelor facilitatilor gastronomice, culturale si de agrement.

Un avantaj care vorbeste in favoarea cabinelor de fumat HORECA LINE este design-ul modern, deosebit de stabil si usor de intretinut. In plus, combinatia subtila intre sticla si pereti laminati confera deschidere fara a parea rece.

Domenii de utilizare:
Cabinele de fumat HORECA LINE ofera aer fara miros de fum de tabac, indiferent daca acestea sunt intr-un restaurant, pub, discoteca, cazino, locatie de jocuri de noroc, centru comercial,targ sau sala de concerte.

Echipament:
Mese argintii optional.

Cabinele pentru fumatori asecos Germania sunt dotate cu un sistemul de colectare si filtrare a fumului si a altor substante nocive. Cabinele pentru fumatori asecos conving prin combinatia dintre design-ul elegant si tehnologia avansata de filtrare.

Prin tavanul prevazut cu gauri foarte mici, o absobanta foarte performanta si foarte silentioasa - doar 35 dB (A) absoarbe instantaneu fumul de tigara. In functie de modelul cabinei se pot integra si scrumierele la acest sistem de absorbtie.

Cabinele pentru fumatori standard asecos sunt concepute pentru 4, 8 sau 12 persoane cu diverse combinatii de modele de interior si culori va stau la dispozitie.

Service si mentenata garantata!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura