Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.58
4 stars: Foarte bun
31 pareri
Produse (591)

Amortizor de soc hidraulic PowerStop

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Amortizor de soc PowerStop
Out Of stock
Descriere
Cod produs: Amortizoare de soc hidraulic PowerStop
Producator: Zimmer GmbH

Amortizor de soc hidraulic PowerStop

Tehnologia unică cu canelură tip spirală este o trăsătură definitorie a amortizoarelor industriale tip PowerStop. Spre deosebire de amortizoarele de șoc convenționale, care funcționează utilizând găuri, amortizarea este realizată de o canelură tip spirală care se îngustează constant.

Transferul fluidului, la amortizoarele Powerstop, este realizată prin canelura elicoidală, realizată pe piston. Pe durata amortizării, pistonul se afundă în baia de ulei și preia prin canal uleiul. Gâtuirea uleiului nu se face brusc, datorită canalului spiralat. Forma canelurii permite decelerația liniară a pistonului, ce garantează amortizarea fină. Rezultă absorbția maximă de energie pe intreaga cursă de amortizare.

Datorită ingustării continue a canalului, se dezvoltă o forță dinamică ce acționează pe toata durata cursei pistonului și rezultă în absorbția maximă de energie. Între piston și pereții camerei de înaltă presiune, la exteriorul canalului spiralat, se formează o peliculă subțire de ulei. Lubrifierea astfel realizată, are ca efect uzura minimă. Camera de compensare a uleiului mărește durata de viață a amortizorului.

Îmbunătățirea tehnologică este evidentă.

Variante disponibile:
M4x0.5
M5x0.5
M6x0.5
M8x0.75
M8X1
M10x1
M12x1
M14x1
M14x1.5
M20x1.5
M25x1.5
M27x1.5
M27x3
M33x1.5
M45x1.5

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura